Gör som tusentals andra – gå en riktigt bra kurs!

Det är ingen slump att så många väljer att gå en kurs just hos oss. Vårt mål är framförallt att se till att deltagarna på våra kurser är så nöjda som möjligt. Vi handplockar de bästa föreläsarna, håller utbildningarna i fräscha lokaler med bra mat och är själva måna om att ta hand om dig som deltagare från det att vi hörs första gången.

här hittar du vad 28 tidigare deltagare tycker om kursledaren agnes mellstrand.

”Jättebra! Perfekt upplägg, med lagom långa pass och pauser. Agnes blandade begreppen med allvar och humor om vartannat, såå många bra exempel och pratade fritt.”

”Helt fantastisk kursledare! Agnes fångade mitt intresse i precis allt hon sa, och jag fick lär mig otroligt mycket på dessa dagar! Agnes är ett proffs på att lära ut, och hennes brinnande engagemang gör att deltagarna verkligen blir intresserade av vad hon säger. Hon är dessutom supertrevlig och är intresserad av sina deltagare. Hon är utan konkurrens den bästa kursledaren jag har haft!”

”Mycket bra utförd kurs. Nära samtal med kursledaren. Bra samtal och mycket lärorikt. Bra information kopplat till vårt arbete. Bra planerat med frukost, lunch och fika. Det var mycket intressant och lärorikt. Har lärt mig massor som jag tar med mig i det privata och i mitt arbetsliv.”

”Det som var bra med henne var att hon förklara allt så begripligt. Detta var på grundnivå men hon framförde allt så proffsigt och jag kommer ha en ”dejt” med mig själv senare i veckan och reflektera kursinnehållet. Jag gillade de olika strategiförslagen hon gav oss och olika metoder. Tummen upp. Den var så pass bra att jag vill gå fler kursen med just denna föreläsare.”

”En superkompetent och engagerande ledare som höll i en superfin kurs. En härlig miljö med högt i tak skapades, vilket ledde till en trygg grupp som med lätthet kunde dela med sig.”

”Innehållsrik, intressant, mycket verktyg som man själv kan använda i eget liv och tillsammans med andra. Den bästa kursledaren jag mött på många år”

”Agnes tillförde en sådan härlig energi som gjorde att hela gruppen med lätthet öppnade sig från start. Väldigt kompetent och trovärdig.”

”Tusen tack Agnes för 2 fina dagar. Du är lugn och behaglig att lyssna på. Man får förtroende för dig och du ser gruppens behov.”

”Hög kompetens, varm, engagerad, närvarande, pedagogisk och en mycket bra föreläsare. Jag kan varmt rekommendera både kursen i sig och Agnes Mellstrand som föreläsare.”

”Kursen var mycket intressant och gav mig flera olika verktyg att arbeta med i verkligheten istället för att sväva uppe i det blå. Agnes koncept är verkligen medryckande och du sitter hela tiden och suger in informationen och exemplen hon använder för att tydlig göra poängen.”

”En mycket givande och välbehövlig kurs för alla och envar med föreläsare med hög kompetens, stor erfarenhet, ett varmt och vänligt bemötande och mycket pedagogisk.”

”Väldigt sympatisk och engagerande att lyssna på. Bra förmåga att fånga samtliga deltagare så att man höll sig alert och intresserad.”

”Några väldigt bra och enkla modeller som man kan tänka på i mötet med andra människor och i hur man gör själv, tex ABC och ACT. Redskap för att förebygga stress. Metoder som man kan använda för att släppa tankar, vikten av motsattsbeteenden. En ökad förståelse för vad KBT är och Vikten av att formulera problem.”

”Mycket viktigt ämne både för mig som chef men också för mig som människa. Bra föreläsare som gjorde att man lättare kunde förstå, var tydlig och förklarade på ett mycket begripligt sätt. Agnes är mycket strukturerad och gör en mycket tydlig och lättillgänglig presentation oavsett vad deltagarna har för bakgrund. Hon ser till att alla känner sig delaktiga och sedda, alla får komma till tals och hon kan ge bra respons på alla frågor och samtal som kommer upp. Dagarnas innehåll var mycket varierande, vilket gjorde att man kunde hålla fokus och ta tills sig allt. Bra att gruppen var så liten så att alla kunde känna sig trygga och fria att ställa frågor och samtala. Allvar blandades med humor och medkänsla o kärlek och intresse för människan.”

”Mycket bra upplägg, strukturerad och inspirerande föreläsning av en mycket påläst och kunnig föreläsare. Det blev mycket bra samtal eftersom att gruppen inte var för stor, tror vi var 9 personer, och vi kom varandra nära som är en förutsättning för att våga prata om detta ämne. Lokalen, maten och servicen på hotellet var också mycket bra och trevligt ordnat.”

”Mycket bra föreläsare, inspiratör och mötte deltagarna på ett fantastiskt sätt. Jag vill gå utbildning med henne varje månad var en kommentar jag lämnade som återkoppling när vi reflekterade.”

”Agnes är otroligt inspirerande och kunnig, jag hade inte tråkigt en enda minut! Kul med någon som kan förmedla sin kunskap så bra med sådan glädje.”

”Agnes som höll i kursen är väldigt duktig och fick oss alla engagerade. Jag tänker rekommendera denna kurs till mina chefs-kollegor, och andra med för den delen.”

”Svårt att utse vad som var viktigast eftersom allt är viktigt. Tog särskilt till mig att inte rusa in i saker som samtal t.ex, utan göra analyser först och ordna så att båda parter kan känna sig förberedda.”

”Agnes gjorde kursen så levande, det var nästan som att vara med live. Hon delade med sig av sig själv och satte ribban så att alla deltagare kunde slappna av och dela med sig. Mycket kompetent inom området och en jordnära person som känns äkta och genuin.”

”Bra upplägg med en översikt av KBT och djupdykningar med övningar tillsammans i mindre grupp. Bra dialoger som gav utrymme för nyfikenhet och öppenhet.”

”Mycket bra upplägg och en bra mix av teori och konkreta exempel som man kan tillämpa själv. Så bra att vi var nio deltagare på kursen, det gav mycket utrymme för bra diskussioner och grupparbeten.”

”Agnes gjorde kursen så levande, det var nästan som att vara med live. Hon delade med sig av sig själv och satte ribban så att alla deltagare kunde slappna av och dela med sig. Mycket kompetent inom området och en jordnära person som känns äkta och genuin.”

”Mycket bra föreläsare, bland de bästa jag stött på. Lagom stor grupp för att kunna ha givande diskussioner.
Mycket bra och genomtänkt, det fanns en röd tråd genom hela utbildningen och många aha upplevelser. Jag gillade att det inte var för långa pass utan paus och att kursledaren ställde frågor till deltagarna under passen. Det var två dagar med väldigt mycket spännande information, en del aha upplevelser samt konkreta verktyg som jag tror jag har användning för framöver. Kursledaren var väldigt kunnig i ämnet och duktig på att involvera alla kursdeltagare trots att det var en distanskurs.”

”Jag känner att det var lättare att inte tappa fokus som deltagare eftersom du Agnes var så inkluderande och glömde inte bort någon, jag har gått en del kurser och jag vet att det blir svårt att hänga med om kursledaren bara läser sitt manus och det gjorde verkligen inte du. Att du ställde frågor och inte bara ”sände” ut ditt budskap vilket jag tycker är vanligt, Ditt engagemang och glädje smittade av sig och du fick mig mer nyfiken på att lära mig mer.”

”Mycket bra kurs, många intressanta ämne och mycket breddare innehåll. Ger en hel bild på hur vi människor tänker, agerar och beteende och varför vi gör ni vi gör.”

”Underbar som föreläsare, struktur men ändå så fritt och spännande att lyssna på. Gedigen erfarenhet att plocka ur. Väldigt kompetent inom sitt område. Bra föreläsare. Bra information. Bra med smågruppsprat som var lätta. väldigt bra att hon återkopplar till det hon föreläst om. Således väldigt nöjd.”

”Agnes är en mycket kunnig utbildare med ett bra upplägg på utbildningen. Härligt att hon lever som hon lär och uppmanar till återhämtning under dagen. Det digitala formatet fungerade bra för mig och Agnes lyckades väl med att involvera gruppen i diskussioner m.m.”

Väntelista Vi informerar dig om denna kursen får lediga platser