Angående covid-19

Vi följer som alla andra utvecklingen med coronaepidemin noga och kommer löpande att bedöma hur vi gör med genomförandet av våra utbildningar under våren.
Vi kommer att basera detta dels på Folkhälsomyndighetens rekommendationer, och dels på hur ni deltagare vill göra.
Är det så att merparten av deltagare på en kurs hellre vill gå i höst, ja då kan det hända att vi flyttar alla deltagare till det tillfället även om Folkhälsomyndigheten ger grönt ljus att genomföra. Som det ser ut i dagsläget kommer vi att göra den bedömningen från tillfälle till tillfälle.


Vi är flexibla – lätt att byta till senare kurstillfälle
Du som har anmält dig till en kurs kan utan kostnad flytta ditt deltagande till ett senare tillfälle istället. Vill du göra det, så meddela oss på info@kunskapsgruppen.se.

Att tänka extra noga på när du går på utbildning i vår
Är du fullt frisk är du välkommen till oss precis som vanligt. Men kom ihåg att god handhygien är ännu viktigare än vanligt. Undvik att handhälsa och håll respektfullt avstånd till varandra, även under pauser och lunch.
Om du känner dig sjuk eller har något symptom på förkylning så avråder vi dig från att komma på utbildning.

Våra kurslokaler är extra noggranna
Våra arrangemangslokaler är noga utvalda och har alltid ett högt fokus på hygien och renlighet. Deras stärkta rutiner innebär bland annat regelbunden desinficering av frekvent använda ytor som dörrhandtag, hissknappar, kortterminaler. Handdesinfektion finns tillgängligt i offentliga utrymmen.

Vi kontaktar dig som deltagare om kurser blir inställda
Är det så att vi helt tvingas ställa in kurstillfällen kommer vi att meddela alla deltagare via mail så snart beslutet är taget.

Det går bra att anmäla sig till vårens kurser
Vill du anmäla dig till en av vårens kurser så går det bra. Ställer vi in flyttar vi bara ditt deltagande till ett senare tillfälle utan kostnad.

Höstens kurser
Nu finns även höstens kurstillfällen bokningsbara på webben, Har du frågor om någon kurs, tveka inte att ta kontakt med oss på info@kunskapsgruppen.se eller telefon 031-22 24 50.

Tveka inte att kontakta oss om du har frågor
Vi sitter beredda att svara på dina frågor, antingen via e-post till info@kunskapsgruppen.se eller telefon 031-22 24 50.

 –

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Väntelista Vi informerar dig om denna kursen får lediga platser