BRA ATT VETA

Jag behöver boka hotell, vilket rekommenderar ni? 

I första hand rekommenderar vi något av våra avtalshotell: Elite Hotels, Time Hotel eller Riverton. De erbjuder rabatt till dig som deltar på våra utbildningar.

  • Elite Hotels finns idag i 23 städer. Där får du 15 % rabatt på bästa dagspris om du via telefon eller webb uppger företagskoden 20494015.
  • Time Hotel hittar du nära konferensanläggnngen Bryggarsalen, där många av våra kurser i Stockholm hålls. Uppge företagskoden 01675260, när du gör din anmälan via web, telefon eller mail så får du även här 15 % rabatt på bästa dagspris. 
  • Scandic Hotels ger dig 12 % på sina dagspriser. Uppge koden D000038639 när du bokar via webben, telefon eller mail. 

I andra hand föreslår vi att du kikar på trivago.se eller hotels.com. De är båda samlingssidor som kan möta dina förväntningar på läge och standard till marknadens bästa pris de aktuella dagarna. Tveka inte att höra av dig till oss om du önskar tips på närliggande hotell.
OBS! Glöm inte att dubbelkolla med oss om kursen blir av innan du bokar ditt boende. 

När är sista anmälningsdagen?

I mån av plats så kan man anmäla fram till dagen före kursstart. Är kursen full så meddelas detta på hemsidan.


När kommer fakturan?

Den kommer per post ca 1-2 veckor efter att du har anmält dig till kurs. Förfallodatumet på fakturan ligger 30 dagar fram i tiden.


Vad ingår i kursavgiften? 

I kursavgiften ingår frukost, lunch, eftermiddagsfika och dokumentation. Vidare kommer du som deltagare att få goda råd, videoklipp och lästips, direkt relaterade till kursen du just gått. Allt för att du ska kunna hålla kunskapen vid liv och fortsätta lära på egen hand. Dessutom kommer du som kund att få information om gratisseminarier, rabatter och andra erbjudanden.


Hur anmäler jag mig till en kurs?

Du kan enkelt anmäla dig här på hemsidan. Var noga med att du väljer rätt kurs och kurstillfälle innan du skickar in din anmälan. Du kan också ringa oss eller skicka en e-post så hjälper vi dig gärna med anmälan. Så snart du (eller vi) har lagt in dina anmälningsuppgifter förbereds ett bekräftelsemail till dig. När du mottar detta, oftast bara någon timme senare, så vet du att du har reserverat din plats på kursen. Har du inte mottagit något bekräftelsemail inom 48 timmar från att du gjort din anmälan vill vi gärna att du ringer oss.


Vad behöver jag tänka på innan kursen?

Ca 10 dagar innan kurs får du en kallelse, per e-post, med vägbeskrivning och annan praktisk information. Då får du också veta om du behöver ha med dig något särskilt till kursen. I samband med detta kommer du också att få fylla i en förstudie, där du berättar för oss om just dina behov. Kursledaren kommer att läsa igenom förstudien i god tid innan kurs för att anpassa innehållet, med exempel, övningar och svar på just dina funderingar! 


Jag kan inte delta på kursen jag anmält mig till, vad gör jag?

Då kan du meddela oss om detta, och kostnadsfritt skicka en kollega i ditt ställe. Om du vill släppa din plats helt så är avbokningsvillkoren som följer: 

  • Vid avanmälan med mer än fyra veckor kvar till kurs debiteras 20% av kursens pris
  • Vid avanmälan med mer än två veckor kvar till kurs debiteras 50% av kursens pris 
  • Vid avanmälan med mindre än två veckor kvar till kurs debiteras hela kursavgiften

Alla av- och ombokningar behöver meddelas skriftligt till info@kunskapsgruppen.se


Jag behöver byta datum, vad gör jag?

Om du vill gå kursen, men inser att kurstillfället som du anmält dig till inte längre passar, kan du byta till ett annat kurstillfälle. Kunskapsgruppen tar då ut en administrativ avgift om 750 SEK per kursdag. 
Alla av- och ombokningar behöver meddelas skriftligt till info@kunskapsgruppen.se


Hur hittar jag fram till utbildningslokalen?

Kunskapsgruppen samarbetar nästan enbart med centralt belägna konferensanläggningar/hotell, med närhet till allmänna kommunikationer. Du hittar information om var din kurs kommer att gå om du går in på kursens egen sida. Klicka därefter på önskat kurstillfälle under rubriken "Datum, lokal och anmälan".

Du kan också ringa eller maila oss om du har några frågor. 


 

Vad händer om kursen ställs in? 

I vår bransch är det tyvärr ofrånkomligt att kurser riskerar att ställas in. Det som kan vara bra att känna till är att vi aldrig ställer in en kurs med mindre än fyra veckors marginal. Undantaget är datakurser som kan ställas in med minst två veckors marginal. Vid de tillfällen detta inträffar återbetalas hela beloppet till kund. Alternativt kan man kostnadsfritt byta till ett annat kurstillfälle.