Breaking News: Jag byter Att göra lista-app igen!

Gick Bli superstrukturerad redan för några år sedan, men i går var det dags igen. Och trots att man gått den tidigare så bjuder den på nya kunskaper och också ny inspiration. David uppdaterar ju innehållet löpande.

Under de senaste senaste åren har jag botaniserat runt bland olika att göra listor-varianter.

En sak som har varit viktig för mig, i tillägg till att snabbt och lätt kunna lägga till uppgifter,  är att kunna spara ner saker jag vill läsa eller se senare; artiklar, boktips eller filmer.

Började med Wunderlist, gick vidare till Microsoft To-Do, var nere med Google Keep under en period för att slutligen hamna i Trello och trodde att jag hittat hem.

Men igår går ställdes allt på ända igen. Nu ska jag tillbaka till Microsoft To Do. Fick lära mig att genom att synka appen med vanliga outlook ”på datorn och i telefonen” så kan jag bara flagga ett mail så hamnar det i min to do-list. Perfekt – då går ju det supersmidigt att lägga till uppgifter från mailboxen.

Dessutom kan man jobba med hashtaggar för att kategorisera uppgifterna. På så sätt han jag ha #webb, #produkt, #privat …och ja, ni fattar.

Och vad det gäller mina länkar som jag vill läsa eller se senare så droppar jag helt enkelt att ha de i samma app. Jag tar fram gamla goa Pocket, och kör det i den i stället.

Nu ska fortsätter jag min resa mot superstruktur genom att tömma min inbox.

Fredrik Bankler
fredrik.bankler@kunskapsgruppen.se

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Väntelista Vi informerar dig om denna kursen får lediga platser