Angående Covid-19: Din säkerhet är viktigast

Först och främst. Det viktigaste är att du som deltagare inte ska bli smittad eller smitta någon på våra utbildningar. Så har du några symptom – kom vid ett annat tillfälle eller välj ett av våra online-tillfällen.

Med det sagt så följer vi utvecklingen noggrant, och vi kommer givetvis att fortsätta följa Folkhälsomyndighetens riktlinjer. Just nu avråds inte från samlingar av grupper om färre än 50 personer. Då varje enskilt kurstillfälle har betydlig färre deltagare än så, är målsättningen att vi ska genomföra allt som just nu är bokningsbart på vår hemsida. Naturligtvis kommer vi att vidta en rad åtgärder för att du som deltagare också ska känna dig trygg när du går på utbildning hos oss Och för dig som hellre vill gå kurs digitalt, finns numera den möjligheten på samtliga utbildningar under hösten.

För att motverka smittspridning kommer följande åtgärder att vidtas i samband med varje utbildningstillfälle med Kunskapsgruppen.

  • Handdesinfektion finns tillgängligt under utbildningsdagarna
  • Regelbunden desinficering av frekvent använda ytor såsom bord, dörrhandtag och hissknappar etc.
  • Alla deltagare med symtom uppmanas att stanna hemma
  • Kostnadsfri flytt till senare tillfälle vid sjukdom
  • Stora lokaler och möblering som möjliggör att hålla rekommenderat avstånd till övriga deltagare
  • Inga buffébord – bordsservering vid lunch och fika

 

Vi är flexibla – lätt att byta till senare kurstillfälle
Du som har anmält dig till en kurs kan utan kostnad flytta ditt deltagande till ett senare tillfälle istället. Oavsett om du är sjuk eller känner oro så är ombokningen helt kostnadsfri fram till dagen innan kurs. Vill du boka om så meddela oss på info@kunskapsgruppen.se.

Att tänka extra noga på när du går på utbildning i höst
Är du fullt frisk är du välkommen till oss precis som vanligt. Men kom ihåg att god handhygien är ännu viktigare än vanligt. Undvik att handhälsa och håll respektfullt avstånd till varandra, även under pauser och lunch. Om du känner dig sjuk eller har något symptom på förkylning så avråder vi dig från att komma på utbildning – fri ombokning tillämpas.

Våra kurslokaler är extra noggranna
Våra arrangemangslokaler är noga utvalda och har alltid ett högt fokus på hygien och renlighet. Deras stärkta rutiner innebär bland annat regelbunden desinficering av frekvent använda ytor som dörrhandtag, hissknappar, kortterminaler. Handdesinfektion finns tillgängligt i offentliga utrymmen.

Vi kontaktar dig som deltagare om kurser blir inställda
Är det så att vi helt tvingas ställa in en kurs kommer vi att meddela alla deltagare via mail så snart beslutet är taget. Aldrig med mindre än två veckors varsel.

Tveka inte att kontakta oss om du har frågor
Vi sitter beredda att svara på dina frågor, antingen via e-post till info@kunskapsgruppen.se eller telefon 031-22 24 50.

Väntelista Vi informerar dig om denna kursen får lediga platser