ANGÅENDE COVID-19: DIN SÄKERHET ÄR VIKTIGAST

Det ska vara tryggt att boka kurs hos Kunskapsgruppen!

Med anledning av den ovisshet som råder kring Covid-19, så har vi på Kunskapsgruppen bestämt oss för att göra det så enkelt som möjligt för dig att boka kurs. I skrivande stund är det fullt möjligt att delta på fysiska kurser och vi planerar därför både fysiska och digitala kurser till våren -22. Om du föredrar kurs i konferenslokal så behöver du inte vara det minsta orolig över att anmäla dig.


Givetvis följer vi myndigheternas riktlinjer och vi kan därför tvingas ställa om till digital kurs med kort varsel. Skulle detta ske så får du som deltagare tre alternativ:

  1. Välj att delta på kursen vid de aktuella datumen, fast digitalt istället.
  2. Flytta fram din bokning till ett senare tillfälle kostnadsfritt.
  3. Du kan faktiskt också välja att delta på din utbildning digitalt, för att efter kurs meddela att du också vill gå kursen i klassrum. Då reserverar vi din plats till nästkommande tillfälle i lokal helt utan extra kostnad.

Genom att erbjuda dessa tre alternativ då restriktioner eventuellt stramas åt, så kan du som deltagare alltid känna dig trygg i att din anmälningsavgift inte ska brinna inne. Du behöver heller aldrig vara orolig över att tvingas delta på ett fysiskt kurstillfälle när myndigheter avråder ifrån möten.

Om vi (som vi alla hoppas) tillåts genomföra våra kurser som planerat är det viktigt för oss att du som deltagare inte ska bli smittad eller smitta någon på våra utbildningar. Så har du några symptom – kom vid ett annat tillfälle eller välj ett av våra online-tillfällen. Det är alltid kostnadsfritt att byta till ett annat tillfälle.


Med det sagt så följer vi utvecklingen noggrant och vi kommer givetvis att fortsätta följa Folkhälsomyndighetens riktlinjer. För att motverka smittspridning kommer följande åtgärder att vidtas i samband med varje utbildningstillfälle med Kunskapsgruppen under våren:

Vi är flexibla – lätt att byta till senare kurstillfälle

Du som har anmält dig till en kurs kan utan kostnad flytta ditt deltagande till ett senare tillfälle istället. Om du blir sjuk så är ombokningen helt kostnadsfri fram till dagen innan kurs. Vill du boka om så meddela oss på info@kunskapsgruppen.se.

Att tänka extra noga på när du går på utbildning i vår

Är du fullt frisk är du välkommen till oss precis som vanligt. Men kom ihåg att god handhygien är ännu viktigare än vanligt. Undvik att handhälsa och håll respektfullt avstånd till varandra, även under pauser och lunch. Om du känner dig sjuk eller har något symptom på förkylning, eller om någon i din familj är sjuk, så avråder vi dig från att komma på utbildning – fri ombokning tillämpas.

Våra kurslokaler är extra noggranna

Våra arrangemangslokaler är noga utvalda och har alltid ett högt fokus på hygien och renlighet. Deras stärkta rutiner innebär bland annat regelbunden desinficering av frekvent använda ytor som dörrhandtag, hissknappar, kortterminaler. Handdesinfektion finns tillgängligt i offentliga utrymmen.

Vi kontaktar dig som deltagare om kurser blir inställda

Är det så att vi helt tvingas ställa in en kurs kommer vi att meddela alla deltagare via mail så snart beslutet är taget. Aldrig med mindre än två veckors varsel.

 


Tveka inte att kontakta oss om du har frågor!
Vi sitter beredda att svara på dina frågor, antingen via e-post till info@kunskapsgruppen.se eller telefon 031-22 24 50.

Väntelista Vi informerar dig om denna kursen får lediga platser