Anette om kursen Grundläggande företagsekonomi för icke-ekonomer

Anette Löwenadler arbetar som VD-assistent på IT-konsultföretaget Solid Beans. I hennes roll krävs kunskaper i ekonomi för att kunna tyda bland annat de bokföringsrapporter hon hanterar varje månad, och för att kunna göra en likviditetsbudget.

 

Anette Löwenadler

”Det här var en riktigt bra kurs. Kursledaren var jättebra. Kunnig och kompetent, men samtidigt lättsam och hade svar på alla frågor.”

 

– Det här var en riktigt bra kurs. Kursledaren var jättebra. Kunnig och kompetent, men samtidigt lättsam och hade svar på alla frågor.
– Jag gillade att vi gick igenom olika rapporter och kollade på de olika posterna så att man förstod vad allt betyder. Och samtidigt gick vi också igenom det här med budget och kollade på nyckeltal. Så den var bred och omfattande.
– Ofta har man ju inte tiden själv att sätta sig ner och läsa på och ta reda på saker och ting, utan då är det ju jättebekvämt att bara ”bli matad” med kunskap. Och så har man bra anteckningar och dokumentation att kolla på efter kursen. Jag kan verkligen rekommendera den här kursen.

GRUNDLÄGGANDE FÖRETAGSEKONOMI FÖR ICKE-EKONOMER

Få förståelse för grundläggande företagsekonomi på endast två dagar. Lär dig tyda ekonomiska rapporter, lägga budgetar och göra kalkyler. Detta är en intensiv och lärorik utbildning som varvar teori med praktik.

 

GÅ TILL KURSEN

Väntelista Vi informerar dig om denna kursen får lediga platser