Carina om kursen Administratör & koordinator

Carina Lindberg arbetar som administratör på Survitec i Göteborg. Hon har gått Kunskapsgruppens kurs Administratör och Koordinator, och fritiden ägnas åt man och åtta barn.

”Alla bitarna var helt suveräna.”

Åtta barn?!
– Ja…

Finns det några likheter mellan att ha åtta barn, och att jobba som administratör och koordinator på Survitec?
– Ja, massor. Det är många bollar i luften, mycket folk som drar i dig, du ska hinna med alla, och du ska prata med alla, och du ska vara trevlig mot alla. Så ja, det är mycket likheter.

Vad var det som fick dig att gå kursen ”Administratör och koordinator”?
– För att jag även fått titeln ”Koordinator”. Sen var det lite för att få hjälp i vardagen i jobbet, för vissa dagar känner jag att allt bara hopar sig, och jag vet inte vilken ordning jag ska börja i.
– Jag försöker verkligen börja med det äldsta mailet, och jag skriver på papper vad jag ska göra imorgon, och bockar av, men vissa dagar går det bara inte. Då har man tre stycken som står och drar i en, sen ringer det på Skype och samtidigt ringer det på Teams, sen ringer växeltelefonen… Då vill man gå hem.
– Sen var det ju det att Office var med där i. Det gjorde min dag. Det har jag faktiskt anammat, med kalendern som hon visade. Det var riktigt bra.

Precis, för detta är ju en utbildning som har fyra olika delar. Första delen är med en organisationspsykolog, som pratar om ens roll på jobbet och hur man kan vara ”spindeln i nätet” och hur man kan coacha uppåt och nedåt. Sen har vi ett pass om personlig effektivitet och ett pass om Office-paketet, och så avslutar vi med Mia Törnblom som snackar självledarskap och personlig utveckling.
– Alla bitarna var helt suveräna. Mia var också jättebra, för det var mycket självkännedom. Väldigt mycket.. Och det var så skönt att få det på pränt, att det finns andra med. Då kan man ta hennes tips och idéer. Det var suveränt. Så jag har nog tagit med mig utav allt. Riktigt bra kurs, måste jag säga.

Se intervjun här!

ADMINISTRATÖR OCH KOORDINATOR

På kursen Administratör och Koordinator har vi samlat fantastiska föreläsare som tillsammans kommer att ge dig ett smörgåsbord av nyttig kunskap, verktyg för din vardag och personlig utveckling.

 

Gå till kursen

Snabbfakta om Carina

Namn: Carina Lindberg.
Ålder: 47.
Bor: Alafors.
Familj: Man och 8 barn.
Transportsätt till jobbet: Bil.
Yrke: Administratör och Service Coordinator på Survitec i Göteborg
Det roligaste med mitt jobb: Alla problem som ska lösas.
Min tråkigaste arbetsuppgift: Inventering.
Det jag skulle bli ”egentligen”/Mitt drömjobb när jag var liten: Kock.
Gör på fritiden: Tränar, långpromenader med hund, njuter av att vara ledig.
Typisk jobblunch: Gårdagens middag.
Lyssnar du på något när du jobbar? Bandit Rock.
Så vidareutvecklar jag mig i mitt jobb (förutom att gå på kurs): Tar gärna på mig nya utmanade uppgifter.
Ser på tv: Dokumentärer och serier.

Relaterade utbildningar

Väntelista Vi informerar dig om denna kursen får lediga platser