Linn om kursen Lär dig fastighetsekonomi i praktiken

Linn Nagell arbetar på Skånesunds Fastigheter. Tillsammans med en kollega gick hon vår kurs i Fastighetsekonomi.

”kursledaren var otroligt påläst och hade väldigt mycket erfarenhet från fastighetsbranschen.”

Vad är det för typ av fastigheter ni har?
Det är kommersiella fastigheter.

Vad var det som er dig att gå den här kursen?
Framförallt var det att vi kände att vi behövde ha mer kött på benen när det gällde olika saker. Till exempel investeringskalkyler, ja fastighetsekonomi överlag.

Både jag och min kollega har pluggat det på högskolan, men det var väldigt många år sen. Man vet ju vad alla pratar om, men man känner att man vill applicera det på ett bättre sätt i sin vardag.

Vad tyckte ni om kursen?
Vi var väldigt nöjda, måste jag säga. Det var precis det vi ville ha. Den här kursledaren var otroligt påläst och hade väldigt mycket erfarenhet från fastighetsbranschen och har jobbat själv i många år.

Är det något särskilt ni använder efter kursen?
Ja det är det. Egentligen allting skulle jag vilja säga. Och så måste jag ju säga att han gav en otrolig peppingskänsla. Att nu ska vi hem och jobba med det här. Nu ska vi tag i det här!

Och vi har fått med exempel och övningar hem som vi ska fortsätta att jobba med. Och det tycker jag är jättebra. Så att vi inte släpper det här nu utan att vi verkligen kommer in i det på riktigt.

SE HELA INTERVJUN HÄR!

LÄR DIG FASTIGHETSEKONOMI I PRAKTIKEN

Kursen som ger dig hands-on verktyg att förstå och arbeta med investeringar, lönsamhet och värdeutveckling i fastigheter.

 

Gå till kursen

11 Snabba frågor med Linn Nagell

Jobbar som? Fastighetsägare och förvaltare.
Familj? Make och 3 barn.
Bor? I ett gult hus mitt i Lomma.
Roligaste med ditt jobb? Variationen på arbetsuppgifter, ingen dag är den andra lik! Den dagliga kontakten med hyresgäster och byggare i stort och smått, allt från att lösa akuta problem till att se nya fastigheter växa fram.
Vad drömde du om att bli när du var liten? Ville bli psykolog och det är man lite då och då också i detta yrket!
Typisk jobblunch? Vegetariskt på restaurang Slaktaren i Lomma!!! Vi har världens bästa lunchställe i huset där vi har kontor så det är väldigt lyxigt.
Föredrar du hemmakontor eller riktigt kontor? Riktigt kontor alla dagar i veckan. Hemmakontor är definitivt inget för mig…. Inte ens för en dag!
Lästips? Avslutade just ”Hon hette Esmeralda” av Melinda Jacobs, jag grät från början till slut.
Poddtips? Framgångspodden är det enda jag lyssnar på, alltid intressanta gäster.
Vilket var ditt första jobb? I kiosken Glass Vegas på Tomelilla sommarland.
Vad gör du på fritiden? Fastnade i padelträsket för cirka ett år sedan och har nog spelat varje dag sedan dess… Annars gymmar jag eller hänger på barnens basketmatcher. Det är en hel del sport i familjen.

Relaterade utbildningar

Väntelista Vi informerar dig om denna kursen får lediga platser