Susanne om kursen ledarskapsutveckling för chefer

Susanne Stille är marknadschef på Packoplock Scandinavia AB i Norrköping.
Hon har personalansvar för sex medarbetare och gick vår kurs (tillsammans med andra chefer från samma företag) Ledarskapsutveckling för chefer för få nycklar till hur ett bra ledarskap ska utföras.

”Jessica var en mycket duktig och inlyssnande kursledare som kunde anpassa upplägget efter vad gruppen var intresserad av. Det var inte one-size-fits-all, det gillar jag.”

Vad tyckte du om kursen?
Jag tyckte det var ett väldigt bra upplägg. Det var ordning och reda på allt administrativt, vilket jag uppskattar. Och Jessica var en mycket duktig och inlyssnande kursledare som kunde anpassa upplägget efter vad gruppen var intresserad av. Det var inte one-size-fits-all, det gillar jag.
Gillade också att det hon lärde ut är forskningsbaserat och inte bara vad någon tycker. Sedan är det också i och för sig intressant när andra delar med sig av sina erfarenheter, men att det är forskningsbaserad kunskap som ligger till grund känns bra.

Något särskilt du tar med dig?
Jag tycker att det här med psykologisk trygghet var spännande. Att få alla att känna sig trygga för att då kan man bygga en bra grupp. Så att man verkligen har ett bra klimat och att inte ”här har vi högt i tak” bara blir en floskel, som det ofta blir.

Något annat du ska göra konkret efter kursen?
Ja, vi har precis flyttat in i nya lokaler och då tänker jag att vi ska sätta upp lite gemensamma spelregler för vad som gäller här, så att alla blir trygga i det. Och sedan ska jag förmedla det vi pratade om på kursen även till mina medarbetare, och jag ska även ha en dragning för vår ledningsgrupp. Det här är ju saker som alla på företaget kan ha nytta av och inget som jag ska hålla för mig själv.

UTBILDNINGEN FÖR DIG SOM VILL HITTA RÄTT I DITT LEDARSKAP!

Vår kurs Ledarskapsutveckling för chefer lär dig som gått från högpresterande medarbetare till chef hur du kan bli bättre på att leda, delegera och ge feedback.

Läs mer om kursen här

SNACK OM ANNAT MED Susanne

Bor? Norrköping.
Född? I Kimstad utanför Norrköping.
Jobbar som? Marknadschef med personalansvar för sex personer.
Typisk jobblunch? Lunchlåda med spagetti och köttfärssås.
Dricker? Allt med bubblor.
Kom med ett boktips! ”Je m´appelle Agneta” av Emma Hamberg. Perfekt om man om man vill må riktigt bra.
Tittar på? Kriminalserier typ Saknad aldrig glömd eller Mare of Easttown.
Vad drömde du om att bli när du var liten? Fastighetsskötare.
Vad hände med den drömmen? Jag såg nog bara den romantiska delen av att åka runt i en bil och inte det andra med att ta hand om soprum och sånt…
Spelar du något instrument? Piano.
Vilken är din favoritapp? Instagram.
Vilket är det äldsta klädesplagg du fortfarande har “in rotation”? Ett par Boomerang-shorts från 1993.

Susannes legendariska shorts från 1993. Ser förvånansvärt fräscha ut.

När var du lycklig senast? Igår när Norrköping Dolphins damer vann SM-guld i basket!
Vad gör du när du inte kan sova? Helt ärligt? Tittar på telefonen…
Senast spelade låten på Spotify? Still D.R.E.
Vilket är ditt favoritgodis? Bridgeblandning.
Ditt hat-ämne i skolan? Administration när jag gick ekonomisk linje på gymnasiet. Man skulle lära sig slå in saker på en räknemaskin.
Vem är du avundsjuk på? Karin Bastin, en tjej som bor i L.A. Följer henne på Instagram, hon verkar ha ett härligt liv. Bor i L.A.-villan, köper ett hus i bergen, åker till Mexico på lyxresort.
Vad hade du velat heta om du inte hette det du heter nu? Karin, det hade jag döpt en dotter till om jag fått en. Och det var INNAN jag fick upp ögonen för Karin Bastin, hahaha.
Vilket var ditt första jobb? I en kiosk i skärgården.
Poddtips? This is 40 – med Karin Bastin och Isabelle Monfrini.

Relaterade utbildningar

Väntelista Vi informerar dig om denna kursen får lediga platser