Deltagarfråga: Hur fungerar era onlineutbildningar?


Vi har fått flera frågor kring hur upplägget på våra onlineutbildningar är.
Därför kommer här:

Så funkar våra online-tillfällen

  • Du följer utbildningen från en dator. I de allra flesta fall använder vi oss av programmet Zoom som verktyg, men i vissa fall även Microsoft Teams.
  • Det finns två olika varianter av online-kurser. Hybridkurs – då är det deltagare både i klassrum och online. En av oss på Kunskapsgruppen kommer att vara med som ”länk” mellan klassrummet och er som är online. Och vill du ställa frågor går det bra, antingen genom ”länken”, eller att vi har satt upp högtalare så att ni som deltar via Zoom hör i klassrummet.
  • Gruppdiskussioner och övningar görs med andra onlinedeltagare i digitala grupprum, där ni är två eller flera för er själva och kan diskutera och dela kunskap och erfarenheter.

En halvtimme innan kursstart öppnar vår digitala registrering. Då kan du logga in och vi kan titta så att allt fungerar som det ska och du får hjälp om du har några frågor.

Att tänka på gällande teknik

  • Du får en länk att klicka på (både i ditt bekräftelsemail och i införmailet) som kommer att ta dig till ett digitalt väntrum där du sedan blir insläppt på kursen. Där möts du av en av oss som hjälper till om du har några frågor.
  • Ha en så bra och stabil internetuppkoppling som möjligt
  • Sitt ostört
  • Ha din mikrofon avstängd när du inte ska tala med de andra deltagarna

Priset är detsamma vare sig du deltar online eller i klassrum.
Ni kan heller inte anmäla en och sedan vara fler som deltar då vi säljer kursplatserna styckvis. Dock kan ni få grupprabatter om ni är flera.

Har du minsta fråga eller fundering – kontakta mig på fredrik@kunskapsgruppen.se

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Väntelista Vi informerar dig om denna kursen får lediga platser