3 september 2020

Deltagarfråga: Kan en ärthjärna skapa en pivot-tabell?

Vi fick in en fråga på vår chatt:

Hej, Jag är en excelanvändare som inte kan mer än att autosummera. Får skriva allt manuellt…  Vill lära mig hantera stora mängder data och har hört att Pivot i Excel är lösningen. Kan en vanlig “ärthjärna” lära sig Pivot? Om  svaret är ja, skulle jag gärna gå en kurs för jag skulle ha stor nytta av det i mitt jobb. Skulle gärna vilja ha några exempel på data som Pivot kan ta hand om.  Hur lång är kursen och vad kostar den? /Ulf

Svar: Hej Ulf!
Pivot-tabeller låter faktiskt mycket svårare än det är, så jag tror att även en ärthjärna klarar av att få till det😊
Nedan har du en film om hur man skapar en pivot-tabell. Den ingår i vår e-learning som du får efter kursen Excel för självlärda.
Och den kursen tror jag skulle passa dig, där får du en hel arsenal av nyttiga verktyg för att hantera stora och små datamängder i Excel.
Den är två dagar lång , kostar 9990 och går runt om i Sverige.

Läs mer om Excel för självlärda här

n.

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Väntelista Vi informerar dig om denna kursen får lediga platser