Bo Gustafsson

 

Bor: Sundbyberg, samt på mitt Torp i Mariestad sjöutsikt på båda ställena. 100 kvadrat i Sumpan och 20000 vid Vänern.

Född: i Mariestad 1949.

När jag inte föreläser för Kunskapsgruppen
så är mina uppdragsgivare det privata näringslivet, där jag håller kurser men också arbetar operativt i skarpa förhandlingar. Föreläser/Lärare på Sälj & Marknadshögskolan för klasserna ”Internationell Sälj & Marknadsförare, Key Account Manager och IT-säljaren”detta står för c:a 50% av min tid. Föreläst på KTH i 15 år.

Min utbildning: 9 år Enhetsskola 1966. Väg- och Vattenbyggnadsingenjör ingenjör 1971. Hur hänger nu detta ihop? Kan man utbilda sig till ingenjör utan att ha studentexamen? Ja, på den gamla goda tiden kunde man efter ett års yrkeserfarenhet ansöka. Jag gjorde så och blev antagen och flyttade till Stockholm i fyra år.

Karriär: Vägförvaltningen 1967, Fångvaktare 1972, AMS 1973, Materialröntgen 1973, AGA 1980, Mercuri International 1982, BFG Affärsutveckling 2001. Under perioden 1982 – 2019 interim Manager som VD, vice VD, Marknads & Försäljningschef i ett flertal bolag. Debuterar som författare med första boken 2014. Andra boken 2016.
Föreläser på Kunskapsgruppen i Förhandlingsteknik.
Föreläser för näringslivet i Förhandlingsteknik, Målstyrning och Affärsutveckling.
Föreläser för Högskolan i Försäljning, Målstyrning, Key Account Management och Förhandling.

Att arbeta med utbildning är så givande på grund av den omedelbara återkoppling jag får vid utbildningstillfället. Att kunskaperna har fastnat och den långsiktiga när jag ser att den också blivit till en förmåga hos individen. Dessutom är detta rätt lönsamt, så skriva fakturor är ju alltid kul.

På fritiden: (rätt begränsad) är jag på Torpet och hobbyodlar och underhåller fastigheterna. Gör gärna kortare och längre gourméresor med min hustru. Äter gärna middag i Göteborg på restaurang Kometen.

Läs mer om utbildningen i Förhandlingsteknik här!

Bo berättar om utbildningen i Förhandlingsteknik

Väntelista Vi informerar dig om denna kursen får lediga platser