Fredrik Mattsson

Fredrik Mattsson

Bor: I Uppsala

När jag inte föreläser för Kunskapsgruppen så arbetar jag med: utbildningsföretaget Ordrum. Vi håller kurser och föreläsningar på teman som presentationsteknik, mötesteknik, bemötande och att skriva effektivt i jobbet. Och vi finns i Uppsala och Göteborg

Född: Absolut. I Uppsala. Studentstaden fylls hela tiden på med nya unga människor så vi som redan bor här behöver inte flytta för att uppleva det som att vi bor i en ny stad med jämna mellanrum. Gillar att det är en liten storstad.

Utbildning: Fil kand i humaniora och journalistutbildning vid Uppsala universitet.

Karriär: Arbetade som journalist i ett antal år.  Halkade så småningom alltmer in på att föreläsa inom kommunikationsområdet. Har också haft en brett teaterintresse, som resulterat i medverkan i ett otal teateruppsättningar genom åren. Det har utan tvekan också påverkat mitt nuvarande yrkesval.

Föreläser på utbildningarna: Kommunikation och bemötande för läkare samt Så leder du möten som ger resultat.

Varför jag tycker det är roligt och givande att arbeta med utbildningar: Det är världens bästa jobb! Att möta människor och dela med sig av kunskap och färdigheter – och själva lära – är fantastiskt. Praktisk träning ingår nästan alltid i mina utbildningar och det är ett starkt och effektivt sätt att tillägna sig kunskap. Och ger också mycket till mig som utbildare.

Gillar att göra på fritiden: Konsumera kultur, springa (tre marathon och ett tiotal halvmaror har det blivit), pyssla i trädgården och hänga med familjen.

Väntelista Vi informerar dig om denna kursen får lediga platser