Karin Estmark

Karin Estmark

Namn: Karin Estmark

Född: på St Eriks sjukhus i Stockholm, uppvuxen i Mälarhöjden och bor numera i Hammarby sjöstad.

När jag inte föreläser för Kunskapsgruppen så arbetar jag med: Med olika utbildningsprojekt, workshops och inspelning av e-learningutbildningar inom Office men även presentationsteknik och projektledning. Coachar företag vid införande av IT-plattformar och utbildningsportaler.

Utbildning och karriär: 40 års erfarenhet av utbildning. Behörig lärare i åk 1 – 6 med åtta år i skolan. Erfarenhet som anställd och konsult på olika utbildningsföretag och tjänstgjorde ca 6 år på Regeringskansliet och UD med utbildning, avtalshantering och ekonomi.

Föreläser på utbildningarna: Excel för självlärda, Ekonomiassistenten och Administratör och koordinator.

Varför jag tycker det är roligt och givande att arbeta med utbildningar: Att få utveckla och utvecklas tillsammans med människor. Dela erfarenheter och upplevelser och ge smarta verktyg till effektivitet med ett stort engagemang och entusiasm. Det är fantastiskt att få återkoppling hur mycket nytta och tidsbesparing utbildningen har gett och att tiden gick så fort för att vi hade så kul.

Gillar att göra på fritiden: När jag reser runt i landet tar jag ofta långa promenader och försöker uppleva det unika för varje stad, konserter, muséer och teater. Genomförde en tjejklassiker för några år sedan och nästa projekt blir Cykelvasan. Jag var reseledare och skidlärare i franska alperna under några år så utförsåkning ligger mig varmt om hjärtat. Läser mycket, slukar nästan en bok i veckan, åker så ofta som möjligt till min oas på Öland, Byxelkrok och drömmer om ett ”Bed & Breakfast”, när jag blir stor.

Väntelista Vi informerar dig om denna kursen får lediga platser