Tiina Janson
Tiina Janson

Bor: I Sävedalen, strax utanför Göteborg

När jag inte föreläser för Kunskapsgruppen: Arbetar jag med att göra mallar i Word och Powerpoint. Jag skapar presentationsmaterial från manus till färdig presentation. Levererar mallar och presentationer till kunden och har då en genomgång där jag tipsar som hur det kan användas på bästa sätt. Jag håller även utbildningar i skrivteknik och kommunikation samt presentations- och mötesteknik.

Född: Ja – i oktober 1962 i Göteborg. Mina föräldrar kommer från Estland, därav två i i Tiina.

Utbildning: Humanistisk linje på gymnasiet, Informationsteknik (numera kallas det Kommunikation) på Göteborgs Universitet

Karriär: Började som sekreterare/assistent på Ericsson i Mölndal i början av åttiotalet. Fick jobbet på grund av språkkunskaper, lärde mig hantera befintlig ordbehandlingsmaskin på egen hand. När det var dags att byta utrustning halkade jag in på ett jobb som instruktör på ordbehandlingsmaskiner. Nu är vi i mitten av åttiotalet. Egen företagare sedan 1990. Det bästa yrkesmässiga val jag gjort.

Varför jag tycker det är roligt och givande att arbeta med utbildningar: Jag älskar att lära ut hur något fungerar och att förmedla smarta och effektiva tips till mina kursdeltagare. Många av oss tillbringar mycket tid vid datorn och jag vill bidra till att den tiden används effektivt och leder till bra resultat.

Gillar att göra på fritiden: Umgås med familj och vänner. Vara ute i naturen, både i skogen och ute på havet. Jag handarbetar mycket, allt från sticka och virka till makramé och vävning. Att arbeta med händerna är väldigt avkopplande. Vänner och bekanta får leva med att det delas ut diverse alster till dem.

Tiina berättar om kursen Arbeta mer effektivt i Office-paketet

"Världsklass, så mycket som jag lärde mig & tänk jag som trodde att jag var hyffsat duktig på detta. Alla borde få träffa & bli coachad av Tiina. STORT TACK!"

Malin Brask, Textile Fashion Center AB, deltagare på Kontorets administratör och koordinator

Mycket pedagogisk och kunde förklara och reda ut frågeställningar på ett jättebra sätt!

Camilla, deltagare på Arbeta mer effektivt i Officepaketet

En toppenbra lärare!

Linda, deltagare på Arbeta mer effektivt i Officepaketet

Såå duktig o inspirerande!

Malin Johansson, Finja, delttagare på Kontorets administratör och koordinator

Informativ på ett lättsamt och pedagogiskt sätt!

Alva, deltagare på Kontorets administratör och koordinator

Bra på att förklara och göra svåra saker enkla. Hon hade härlig humör och man fick känslan av att ingenting är omöjligt.

Anna, deltagare på Kontorets administratör och koordinator

Fantastisk och kul! Hade gärna tillbringat hela dagen med Tiina och lärt mig mycket mer om tips och trix i Officepaketet.

Marika, deltagare på Kontorets administratör och koordinator

Väntelista Vi informerar dig om denna kursen får lediga platser