Vi ställer om till digitala kurser åtminstone året ut

De nya restriktionerna som kommer att gälla resten av vår hösttermin gör att vi ställer om till digitala kurser.
Du som är anmäld till en klassrumskurs kommer att få alternativet att gå kursen digitalt, eller att flytta fram ditt deltagande till våren, då vi hoppas att vi kan mötas fysiskt igen.

Och är det så att du väljer att testa att gå digitalt men inte blir nöjd med den lösningen, så är du varmt välkommen att gå samma kurs i kurslokal när det går bra igen – utan att betala något extra.

Med det sagt: De digitala utbildningarna funkar bra!

Det är klart att det inte är riktigt samma sak som att mötas på plats. Man missar snacket med andra deltagare i pauserna, att få god mat och dryck och på det hela taget att komma iväg och uppleva en annan miljö.

MEN nu är det som det är. Det är mycket som inte är som förut just nu. Och då är det väldigt kul att både på egen hand uppleva, och även se deltagarnas återkoppling om att de digitala kurserna levererar jättenöjda deltagare.
Tittar vi på betygen så hade vi i klassrum senaste hela säsongen vi körde ett helhetsintryck som i snitt var 4,68 på en skala 1-5. 98 % gav betyget 4 eller 5 i betyg. Detta är oerhört högt.

På de digitala vi har genomfört i höst är samma siffra 4,34 och 91%. Det är lägre, visst. Men det är samtidigt fortfarande en väldigt bra siffra!

vill du ha utveckling och kunskap nu och inte vill vänta på att en svårbedömd pandemin ska ebba ut – gå digitalt. Du kommer inte att ångra dig! (…och om du ändå ångrar dig är du välkommen att gå samma kurs i klassrum – gratis – när det går bra igen.:))

Här hittar du mer info om hur vår onlineutbildningar fungerar och hur lätt du kopplar upp dig och är med 

 

Väntelista Vi informerar dig om denna kursen får lediga platser