Hjälp oss lösa en av våra stora ödesfrågor – och få betalt

Det är dags att vi alla tillsammans tar tag i en av vår tid stora ödesfrågor.
Jag pratar som du förstår om hur vi ska kunna undvika att tvingas använda mediokra stockphotos på vår hemsida och våra utskick.
Och du är en del av lösningen.

Trots att våra grafiska genier Anna och Emma har trålat diverse fotosajter efter bra bilder har vi i brist på annat varit tvungna att skicka ut följande:

Tillitsbroschyren som ger rysningar
Den här modellen ser ut som en blandning mellan den ondskefulle fängelsedirektören i Nyckeln till frihet och någon du ångrar att du köpte en bil av.
Inte alls den utstrålning man vill ha på en kurs i tillitsbaserat ledarskap. Nej, här vill man ju ha en skolchef som idogt jobbat sig igenom 80-talets överflöd då skåpen var fyllda av Crayolakritor som lassades ut till ritsugna ungar, via 90-talets New Public Management-gnetande med allt strävare toalettpapper till följd av alla neddragningar till att nu vädra morgonluft med det tillitsbaserade synsättet. Min drömmodell är någon som ser ut som en lätt uppdaterad variant av Ingela Thalén – är det du?

Så här ser inte en riktig entreprenör ut
Killen i mitten här lägger alldeles för mycket tid på att föna håret för att kunna vara trovärdig i rollen att leda ett litet företag.

Nej, för att väcka identifikation hos målgruppen behöver vi här hitta en modell som ser mycket mera sliten ut. Varje försummad middag med familjen, de skyhöga kortisolnivåerna på grund av sent elprisstöd och alla nätterna när hen, inspirerad av Ingvar Kamprad, satt ner fötterna i en bytta isvatten för att hålla sig vaken och kunna jobba ännu en timme ska synas i ansiktet på vår drömmodell. Är det du?

Vi jagar exklusivitet
Vad är det för fel på denna då?, tänker du. Kvinnan ser ju precis ut som en kärnfrisk achiever som ivrigt kastat sig över ännu ett nytt projekt att leda, hon måste väl verkligen appellera till målgruppen? Ja då.

MEN grejen här är ju snarare bristen på exklusivitet. Den här bilden hittar du i alla möjliga sammanhang från ett ledarnätverk i Luleå, en retorikkurs i Norge och en MBA i Atlanta. Nej, vi vill ju ha egna modeller. Och har du exakt samma brinnande energi som kvinnan på bilden – hör av dig! Du har ett modelljobb som väntar.

Gör en god gärning – bli betald modell

Vill du hjälpa oss ur träsket och samtidigt tjäna en slant? Anmäl dig som modell hos oss. Lönen är 990 svenska kronor. Och har du en kompis eller två som vill haka på är det ju helt perfekt.

Maila mig så tar vi det därifrån.

Fredrik bankler

Utbildningsansvarig fredrik.bankler@kunskapsgruppen.se 031 – 22 24 55  /  0765-424 396

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Väntelista Vi informerar dig om denna kursen får lediga platser