INSPIRATION & UTVECKLING

.

Den här kurskategorin är ett viktigt inslag i allt vi erbjuder. Utan inspiration och motivation blir det svårt att lära sig både ekonomi, data och ledarskap. Men – under Inspiration och Utveckling hittar du kurser och konferenser som innehåller större inslag av mjuka, men ack så viktiga värden.

Gemensamt för de här kurserna är att du genom massor av igenkänningsexempel och övningar lär känna dig själv bättre – en nödvändighet om du till exempel är i behov av att stressa mindre, bli bättre på att hantera besvärliga beteenden, eller få bättre struktur i jobbet eller i livet i stort. 

För att du ska få ut så mycket som möjligt av din kurs får du chansen att fylla i en förstudie där du ges möjlighet att ställa frågor, men också berätta vad du vill lära dig mer om. Kursledaren kommer att läsa igenom förstudien och förbereda svar, diskussioner och övningar som är relevanta för just dig. Allt för att du ska kunna bli ännu bättre i din yrkesroll. 


Motivationsdagen – en arbetsdag som ger tillbaka!

Årligen arrangerar vi en av Sveriges mest uppskattade inspirationsdagar. Syftet är enkelt. Den här dagen är till för att fylla dig med energi och inspiration. Samla arbetsgruppen och kom och lyssna till några av Sveriges bästa och mest inspirerande föreläsare! 
Besök Motivationsdagen.se


 

VÅRA UTBILDNINGAR INOM INSPIRATION & UTVECKLING