Utbildningsansvarig – Skapa framtidens utbildningar inom hälso- och sjukvården!

Vill du vara en nyckelperson i att utveckla utbildningar som förändrar och förbättrar hälso- och sjukvårdssektorn? Har du erfarenhet av att arbeta inom detta område och brinner för att dela din kunskap? Då har vi den perfekta möjligheten för dig som Utbildningsansvarig!

Arbetsuppgifter:

I rollen som Utbildningsansvarig kommer du att ha ansvar för utveckling av våra utbildningar för hälso- och sjukvården. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter inkluderar:

  • Att etablera och upprätthålla starka relationer med våra samarbetspartners inom hälso- och sjukvårdssektorn för att förstå deras utbildningsbehov och anpassa våra program därefter.
  • Att utforma och skriva anbud som övertygar offentliga beställare om vår expertis och kvalitet.
  • Att vara kontaktperson och säkerställa kvalitet hos våra kursledare.
  • Att ha en nära kundkontakt och vara lyhörd för våra deltagares behov.
  • Att ibland vara med och delta i utbildningarna.

Drömmen för oss är att hitta någon som…

  • Har erfarenhet av att arbeta med utbildning inom hälso- och sjukvårdssektorn och förstår dess specifika utmaningar och behov.
  • Kan formulera och kommunicera budskap på ett tydligt och engagerande sätt.
  • Har utmärkta organisatoriska färdigheter och förmågan att hantera flera projekt samtidigt.
  • Är bra på att skapa bra relationer och samarbeten både internt och externt.

Kunskapsgruppen då?

Vi är ett utbildningsföretag som utvecklar, marknadsför och genomför korta, effektiva utbildningar för folk i arbetslivet. Vi genomför runt 285 kurstillfällen per år med ca. 7000 otroligt nöjda deltagare.

Vi är 10 anställda varav 9 sitter på kontoret i centrala Göteborg. Vi är en organisation med korta beslutsvägar och lite byråkrati. Vi har funnits sedan 2015 och hittills har ingen sagt upp sig.

Vi har inget fast anställningsdatum för den här tjänsten utan fortsätter att leta tills det känns helt rätt.

Känns du åtminstone halvrätt – sök!
Känns det som du är mitt i prick för det här jobbet? Toppen, då ska du söka!
Känns det som att du inte är helt mitt i prick – men inte så långt ifrån? Kanske att du arbetat med utbildningar men inte inom hälso- och sjukvården? Sök! Här gapar vi efter mycket, och det kan hända att du passar bra även om du inte tickar i alla boxar på förhand.

Varmt välkommen med din ansökan!

Skicka den till Fredrik Bankler, fredrik.bankler@kunskapsgruppen.se.

Vill du utveckla stora konferenser?

Vi letar efter dig som vill hjälpa oss att skapa riktigt bra konferenser inom olika teman och mot olika målgrupper.
För att lyckas med detta behöver du vara driven, nyfiken, bra på att kommunicera, organisera och knyta kontakter. Bland annat. Det här är ett svårt jobb, och vi söker en tusenkonstnär.
Men om det är rätt för dig då är det också ett väldigt kul jobb.

Du kommer att få grotta ner dig i olika ämnen, leta upp de bästa experterna och mest aktuella trenderna. Knyta kontakt med experter och deltagare. Du kommer att ha betalt för att förkovra dig – kan det bli bättre?!

Vi har kontoret i Göteborg och du kommer givetvis att arbeta tätt med oss andra på Kunskapsgruppen för att resultatet ska bli så bra som möjligt. Med det sagt så är det en roll med stor frihet och du blir bedömd på det du skapar snarare än var, när och hur du arbetar.

Och är det så att du inte vill göra detta som anställd hos oss utan som frilans? Du kanske är konsult/expert inom ett visst område och har kunskap och kontakter för att skapa något bra inom just det fältet. Då kan vi göra det på det sättet också.

Låter det spännande? Ta kontakt med Fredrik Bankler på fredrik@kunskapsgruppen.se eller 0765-424396

Väntelista Vi informerar dig om denna kursen får lediga platser