Vi söker kursvärd/värdinna i Malmö!

Nu söker vi en kursvärd/värdinna som kan hjälpa oss i samband med våra kurser i Malmö. Vi söker dig som vill ha ett extrajobb under vår- och höstterminer, huvudsakligen i maj-juni resp. november-december. Under dessa perioder ska du kunna jobba dagtid vid behov, ca. 1-2 tillfällen/vecka, dina arbetstider är från ca. 07:30-08:00 och fram till kl. 13:00. Vid enstaka konferenser arbetar du ca. 07:30-16:00.

Som värd/värdinna representerar du Kunskapsgruppen på hotell och konferensanläggningar och är vår kontaktperson på plats. Du välkomnar våra deltagare och kursledare, sköter registrering och lägger ut kursmaterial i lokalen, svarar på frågor och löser problem som kan uppstå under dagen.

Har du tidigare erfarenhet av något serviceyrke så kommer du snabbt att komma in i dina nya uppgifter. Men viktigast är att du är ansvarstagande och en person som gillar att sprida glädje runt omkring dig.

Är du den bästa kandidaten? Kontakta då Caroline Johansson på antingen telefon 0722-429691 eller på mail: caroline.johansson@kunskapsgruppen.se

Ansvarig för: Ta hand om kursdeltagare och vara kursledare behjälplig
Språk: Svenska
Anställningsform: Allmän visstidsanställning
Ort: Malmö