Vi söker kursvärd/värdinna i Stockholm

Du kanske är student, arbetar deltid eller har gått i pension men skulle vilja jobba lite extra då och då. Då är detta ett perfekt tillfälle för dig!

Nu söker vi en kursvärd/värdinna som kan hjälpa oss i samband med våra kurser i Stockholm. Tjänsten gäller ca. 5-7 tillfällen per månad under våren 2022 och framåt.

Dina arbetstider är från ca. 07:30-08:00 och fram till kl. 13:00. Vid enstaka konferenser arbetar du ca. 07:30-16:00.

Som värd/värdinna representerar du Kunskapsgruppen på hotell och konferensanläggningar och är vår kontaktperson på plats.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat:

  • Välkomna våra deltagare och kursledare
  • Sköta registrering
  • Lägger ut kursmaterial i lokalen
  • Svara på frågor och lösa problem som kan uppstå under dagen.

Har du tidigare erfarenhet av något serviceyrke så kommer du snabbt att komma in i dina nya uppgifter. Men viktigast är att du är ansvarstagande och en person som gillar att sprida glädje runt omkring dig.

Låter det som något för dig? Kontakta då Caroline Johansson på antingen telefon 0722-429691 eller på mail: caroline.johansson@kunskapsgruppen.se

Fakta om jobbet som kursvärd/värdinna

Lön: 160 kr/h
Typiskt arbetspass: 07.30-13.00
Hur mycket jobb gäller det? Ca. 5-7 tillfällen per månad under våren 2022 med möjlighet till fortsättning framåt.
Ort: Stockholm
Anställningsform: Allmän visstidsanställning

Vill du utveckla stora konferenser?

Vi letar efter dig som vill hjälpa oss att skapa riktigt bra konferenser inom olika teman och mot olika målgrupper.
För att lyckas med detta behöver du vara driven, nyfiken, bra på att kommunicera, organisera och knyta kontakter. Bland annat. Det här är ett svårt jobb, och vi söker en tusenkonstnär.
Men om det är rätt för dig då är det också ett väldigt kul jobb.

Du kommer att få grotta ner dig i olika ämnen, leta upp de bästa experterna och mest aktuella trenderna. Knyta kontakt med experter och deltagare. Du kommer att ha betalt för att förkovra dig – kan det bli bättre?!

Vi har kontoret i Göteborg och du kommer givetvis att arbeta tätt med oss andra på Kunskapsgruppen för att resultatet ska bli så bra som möjligt. Med det sagt så är det en roll med stor frihet och du blir bedömd på det du skapar snarare än var, när och hur du arbetar.

Och är det så att du inte vill göra detta som anställd hos oss utan som frilans? Du kanske är konsult/expert inom ett visst område och har kunskap och kontakter för att skapa något bra inom just det fältet. Då kan vi göra det på det sättet också.

Låter det spännande? Ta kontakt med Fredrik Bankler på fredrik@kunskapsgruppen.se eller 0765-424396

Väntelista Vi informerar dig om denna kursen får lediga platser