Kommer vi till 27 städer i vår?

Ja, den frågan kan man ställa sig. Vi har i alla fall förberett för det, lokaler är bokade, konferenspersonalen har laddat länge för att ge bästa service till er deltagare. Så vi håller för tummarna att när maj och juni kommer ska vi kunna ses i kurslokal igen.

Hösten 2020 blev på många sätt tristare än vi på Kunskapsgruppen hade trott och hoppats. Men när det gäller våra utbildningar under säsongen så vittnar ändå utvärderingarna om att de allra flesta av er har haft väldigt trevliga och lärorika kurser trots att vi blev tvungna att ställa om till digitalt.

Genomsnittsbetygen hamnar glädjande nog väldigt nära det betyg som våra kurser brukar få.
– 9 av 10 har satt högsta eller näst högsta betyg på de digitala kurserna.
– Snittet på helhetsbetygen är 4,38
Det är vi väldigt glada för!

Därför är vi trygga på att vi har ett mycket bra erbjudande även våren -21 alldeles oavsett läget med pandemin. För nu vet vi ju att det går bra att ställa om, om nöden kräver detta.

Vi hoppas såklart att kunna leverera de inbokade kurserna i utbildningslokal, men om mötesavrådan fortfarande råder när det är dags för kurs, så kopierar vi vår lyckade strategi från hösten och levererar precis samma utbildning, fast digitalt istället (kunskapsmässigt ger det lika mycket även om lite av ”lyx-känslan” att komma till ett konferensställe inte blir den samma), eller givetvis kostnadsfritt flytta fram till nästa tillfälle det går bra att genomföra i kurslokal igen.
(Dessutom har vi ju garantin att om du går en kurs online och inte är nöjd så får du kostnadsfritt komma tillbaka när den går i kurslokal)

Oavsett ser vi på Kunskapsgruppen fram emot att hälsa dig välkommen och ge dig både kunskap och inspiration att använda den!

PS. Läs mer om hur våra online-tillfällen funkar här
Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Väntelista Vi informerar dig om denna kursen får lediga platser