KONTAKT

Telefon: 031-22 24 50

E-post: info@kunskapsgruppen.se

Postadress: Kunskapsgruppen, Kungstorget 5, 411 17 Göteborg

Organisationsnummer: 559014 – 5925


Vilka är vi?

John Andersson

 

John Andersson


Produktansvarig

   Maila   031-22 24 51

Jag ansvarar för många av våra produkter. Det innebär att jag tillbringar största delen av min arbetsdag med att utveckla nya kurser, ha kontakt med föreläsare och kursdeltagare.


Fredrik Bankler

 

Fredrik Bankler


Affärsutvecklare

   Maila   031-22 24 55

Jag har titeln affärsutvecklare. Något som kan låta lite pretentiöst i ett företag med sju anställda kanske. Men vad jag gör är att jag arbetar med lite av varje. Jag utvecklar nya produkter, jag hjälper till med att sätta vår IT-struktur på plats och jag blickar utåt och framåt för att hitta nya målgrupper och nya inriktningar för våra kurser.


Erik Blomgren

 

Erik Blomgren


Marknadsansvarig

   Maila   031-22 24 52

Jag arbetar främst med marknadsföring. Det innebär att jag planlägger och administrerar våra kampanjer. Dessutom ansvarar jag för att utveckla våra IT-system så att vi kan ge ännu bättre service till våra kunder.


 

Emma Nilsson


Webbansvarig

   Maila   031-22 24 53

Jag arbetar främst med två olika bitar, online-marknadsföring och layout. Så om du får en e-post från oss är det jag som har skickat det. Och får du en broschyr så är det jag som har designat den.


Louise Rådén

 

Louise Rådén


Kurskoordinator & ekonomiassistent

   Maila   031-22 24 54

Jag har hand om kontakten med våra arrangemangsställen och ser till att allt är i ordning när det är dags för kurs. Dessutom sköter jag fakturering och ekonomi, så har du frågor kring detta hör gärna av dig till mig.


Caroline Johansson

 

Caroline Johansson


Kurskoordinator

   Maila   031-22 24 56

Precis som Louise ser jag till att allt är i ordning inför våra kurser. Att lokal bokats, allergier är rapporterade, och att dokumentation och värdinnor finns på plats.


Caroline Mårder

 

Caroline Mårder


Internkursansvarig

   Maila   073-7270071

När du vill ha en kurs arrangerad internt hos er så kontaktar ni mig. Tillsammans tittar vi på vilken som blir den bästa lösningen för er antingen om ni vill skräddarsy ett upplägg, eller vill ha kursen ”as is” i era lokaler.


Gunther Mårder

 

Günther Mårder


Ordförande och företagets bollplank

 

Vill du läsa mer om oss?

 Klicka här!