kontakt

Telefon: 031-22 24 50

E-post: info@kunskapsgruppen.se

Postadress: Kunskapsgruppen, Kungstorget 5, 411 17 Göteborg

Organisationsnummer: 559014 – 5925

John Andersson

Produktansvarig
john.andersson@kunskapsgruppen.se
031-22 24 51

Jag ansvarar för många av våra produkter. Det innebär att jag tillbringar största delen av min arbetsdag med att utveckla nya kurser, ha kontakt med föreläsare och kursdeltagare.

 

Fredrik Bankler

Fredrik Bankler

Affärsutvecklare
fredrik.bankler@kunskapsgruppen.se
031-22 24 55

Jag arbetar med lite av varje. Just nu lägger jag mycket tid på att arbeta med vår nya webbsida. Men jag utevecklar också nya produkter, blickar utåt och framåt för att hitta nya målgrupper, intriktningnar och samarbetspartners.

 

Erik Blomgren

Marknadsansvarig
erik.blomgren@kunskapsgruppen.se
031-22 24 52

Jag arbetar främst med marknadsföring. Det innebär att jag planlägger och administrerar våra kampanjer. Dessutom ansvarar jag för att utveckla våra IT-system så att vi kan ge ännu bättre service till våra kunder.

 

Emma Nilsson

Marknadsförare
emma.nilsson@kunskapsgruppen.se
031-22 24 53

Jag arbetar främst med två olika bitar, online-marknadsföring och layout. Så om du får en e-post från oss är det jag som har skickat det. Och får du en broschyr så är det jag som har designat den.

Louise Rådén

Kurskoordinator & ekonomiassistent
louise.raden@kunskapsgruppen.se
031-22 24 54

Jag har hand om kontakten med våra arrangemangsställen och ser till att allt är i ordning när det är dags för kurs. Dessutom sköter jag fakturering och ekonomi, så har du frågor kring detta hör gärna av dig till mig.

 

Caroline johansson

Kurskoordinator
caroline.johansson@kunskapsgruppen.se
031-22 24 56

Precis som Louise ser jag till att allt är i ordning inför våra kurser. Att lokal bokats, allergier är rapporterade, och att dokumentation och värdinnor finns på plats.

 

Caroline Mårder

Caroline mårder

Internkursansvarig
caroline.marder@kunskapsgruppen.se
073-7270071

När du vill ha en kurs arrangerad internt hos er så kontaktar ni mig. Tillsammans tittar vi på vilken som blir den bästa lösningen för er antingen om ni vill skräddarsy ett upplägg, eller vill ha kursen ”as is” i era lokaler.

 

Günther Mårder

Ordförande och företagets bollplank