OM KUNSKAPSGRUPPEN

Vi vill hjälpa dig till ett roligt och utvecklande arbetsliv!

Genom våra utbildningar, som leds av några av Sveriges bästa föreläsare, så hoppas vi vara en viktig kugge i det som gör svenskt arbetsliv ännu bättre.
Hos oss får du kunskapen du behöver för att utveckla dig, och inspirationen att använda den.  
 

Målet när vi startade Kunskapsgruppen var att göra utbildningar i toppklass till sådana som är som oss; vetgiriga – men inte fullärda.
Och det verkar som vi har träffat rätt.
Under de här åren har vi fått en fantastisk respons av våra deltagare. 94 % har gett oss 4 eller 5 i betyg i helhetsintryck, och vårt snittbetyg är 4,52.

Till oss kommer personer som tar sitt jobb på allvar och vill investera i sig själva genom ökad kunskap inom sina respektive behovsområden – varmt välkommen du också!


Hos oss får du mycket för pengarna – oavsett vilken kurs du väljer så ingår följande:

  • Förstudie – ta chansen att göra kursledaren medveten om dina frågor och problemställningar redan innan kurs
  • Dokumentation 
  • Frukost, lunch och eftermiddagsfika under alla utbildningsdagar 
  • Stöd och support – kontakta kursledaren efter kurs och ställ de där sista frågorna
  • Inbjudan till kostnadsfria seminarier och andra attraktiva erbjudanden 

Vi som arbetar för att ge dig den bästa utbildningen

Vi som arbetar här har alla har lång erfarenhet av att arbeta med utbildningar.
Vi har kunskapen som gör att vi kan utveckla kurser med rätt innehåll som leds av rätt föreläsare och hålls i rätt lokaler – så att du får en rolig och utvecklande kursupplevelse! 

Dessutom så hoppas vi att våra deltagare märker att vi tänker på dem som våra vänner. Vi vill att ni ska ha det bra, och tveka aldrig att ta kontakt med oss om vad det än må vara!


Vill du bli en av oss?

Du kan till exempel vara en expert på digital marknadsföring, projektleda konferenser eller IT.
Vi vet inte. Men vad vi vet är att det är vi som arbetar här som avgör hur bra företaget är.
Känner du att du kan göra oss bättre och samtidigt är en trevlig lagspelare (här har vi hårda krav) så skicka gärna in en ansökan till info@kunskapsgruppen.se


Är du en oupptäckt stjärna på kursledarhimlen?

Hör av dig så ser vi om vi skulle kunna samarbeta. Våra kursledare upplever ofta ett mervärde i att arbeta med oss; de slipper tänka på administration utan kommer ut till ett ”dukat bord” och kan koncentrera sig på det de gör bäst – undervisa.
Dessutom får de utmärkt marknadsföring och kan skapa kontakt med en massa nöjda kursdeltagare.


Vill ni ha hjälp med att arrangera utbildningar?

Är ni ett företag som vill ha hjälp med att arrangera era utbildningar? Vi är experter på marknadsföring och deltagarlogistik. Kanske kan vi komplettera varandra?
Vi tror på samarbeten och att vi gör varandra bättre.

Har du en idé till en konferens?

Har du en bra idé till något som skulle kunna bli en intressant konferens på ett tema eller mot en målgrupp? Tveka inte att höra av dig i så fall. Vi är sugna på att arbeta med frilansande specialister som kan hjälpa oss att sätta upp konferenser som träffar målgruppens behov.

Ramavtal ger er bättre pris och garanterad plats!

Har er verksamhet ett löpande kompetensutvecklingsbehov? I så fall kan det vara smart att skriva ett enkelt och förmånligt ramavtal med oss. Bokar er verksamhet 10 eller fler kursdagar med oss under ett år så får ni minst 10% rabatt.
Allt ni behöver göra för att få ett ramavtal är att skicka ett mail till info@kunskapsgruppen.se. Då kommer ni att få en unik kod som alla på arbetsplatsen kan använda. Rabatten gäller direkt. 


Vi älskar utbildning!

På Kunskapsgruppen tycker vi utbildning för alla är viktig. Och för att dra vårt lilla strå till stacken skänker vi ett paket med skolmaterial till ett barn som behöver det för varje deltagare på våra kurser. 


Följ oss på Facebook

Följ oss på Facebook @kunskapsgruppen. Här bjuder vi på intervjuer med kursledare och deltagare, information, kampanjer och ett och annat boktips.