Korta och effektiva utbildningar – för dig som vill utvecklas snabbt!

Målet när vi startade Kunskapsgruppen var att göra utbildningar i toppklass till sådana som är som oss: vetgiriga – men inte fullärda.
Vi vill göra det enkelt att på kort tid ta stora steg i sin utveckling. Och det verkar som vi har träffat rätt.

Under de här åren har vi fått en fantastisk respons av våra deltagare. 98 % har gett oss 4 eller 5 i betyg i helhetsintryck, och vårt snittbetyg är 4,64.

Till oss kommer personer som tar sitt jobb på allvar och vill investera i sig själva genom ökad kunskap inom sina respektive behovsområden – varmt välkommen du också!

Hos oss får du mycket för pengarna – oavsett vilken kurs du väljer så ingår följande:

  • Förstudie – ta chansen att göra kursledaren medveten om dina frågor och problemställningar redan innan kurs
  • Dokumentation
  • Frukost, lunch och eftermiddagsfika under alla utbildningsdagar (gäller kurser i lokal)

 

Vi som arbetar för att ge dig den bästa utbildningen
Vi på Kunskapsgruppen efter frisbeegolfen på årets sommarfest..

Vi som arbetar här har alla lång erfarenhet av att arbeta med utbildningar.
Vi har kunskapen som gör att vi kan utveckla kurser med rätt innehåll som leds av rätt föreläsare och hålls i rätt lokaler – så att du får en rolig och utvecklande kursupplevelse!

Dessutom så hoppas vi att våra deltagare märker att vi tänker på dem som våra vänner. Vi vill att ni ska ha det bra, och tveka aldrig att ta kontakt med oss om vad det än må vara!

 

Ramavtal ger er bättre pris och garanterad plats!

Har er verksamhet ett löpande kompetensutvecklingsbehov? I så fall kan det vara smart att skriva ett enkelt och förmånligt ramavtal med oss. Bokar er verksamhet 10 eller fler kursdagar med oss under ett år så får ni minst 10% rabatt.
Allt ni behöver göra för att få ett ramavtal är att skicka ett mail till info@kunskapsgruppen.se. Då kommer ni att få en unik kod som alla på arbetsplatsen kan använda. Rabatten gäller direkt.

 

Vi älskar utbildning!

På Kunskapsgruppen tycker vi utbildning för alla är viktig. Och för att dra vårt lilla strå till stacken skänker vi ett paket med skolmaterial till ett barn som behöver det för varje deltagare på våra kurser. Detta gör vi via Unicef.

 

Följ oss på Facebook och LinkedIn

Följ oss på Facebook och LinkedIn Här bjuder vi på intervjuer med kursledare och deltagare, information, kampanjer och ett och annat boktips.

Väntelista Vi informerar dig om denna kursen får lediga platser