Lär känna vår supervärvning Anna!

Vi har nytt manskap ombord. Anna Östling har, efter att tidigare ha vikarierat, nu kritat på för tillsvidareanställning här på Kunskapsgruppen.
Här svarar hon på våra mest akuta frågor:

18 frågor & svar med Anna Östling

Bor? Hisingen, Göteborg
Född? Jag är född och uppvuxen i Mariestad.
Gör på Kunskapsgruppen? Jag jobbar som grafisk designer, så jag gör lite allt möjligt. Illustrationer, annonser och filmer – helt enkelt försöka fixa så saker är så snygga som möjligt (det är superkul)
Äter? Favoritmaten är typ all asiatisk mat, och gärna starkt!
Dricker? Celcius

Dricks på Hisingen.

Kom med ett boktips! Nu var det längesedan jag läste något som inte var kurslitteratur… Men jag gillar böcker av Haruki Murakami.
Tittar på? Senaste serien jag såg var Squid Game.
Vad drömde du om att bli när du var liten? Antingen ville jag bli veterinär eller designer, men då tänkte jag mer kläddesigner. Jag var besatt av Project Runway!
Spelar du något instrument? Jag har faktiskt spelat Oboe, men inte för att det var mitt förstaval utan för att musikskolan i Mariestad baserade sitt kösystem på efternamn. Med namnet Östling kom jag inte in på något av dom mer populära instrumenten, och när de senare bytte till födelsedag drog jag nitlotten där också som decemberbarn…

Resultatet av ett dåligt kösystem.

Vilken är din favoritapp? Måste nog erkänna att TikTok är den appen jag spenderar mest tid på.
Vilket är det äldsta klädesplagg du fortfarande har ”in rotation”? Min gamla Levis jeansjacka – trots att den nästan faller i bitar hänger den fortfarande med. Köpte den på second hand 2013, den är vintage och vet inte exakt hur gammal, men skulle tippa på 80-90 tal någon gång.

Jeansjacka anno dazumal.

När var du lycklig senast? I helgen när jag fick hänga med min mormor, vilket efter den senaste tiden känns som en stor lycka och något jag inte längre tar för givet.
Vad gör du när du inte kan sova? Lyssnar på podden Somna med Henrik, den fungerar faktiskt!
Senast spelade låten på Spotify? Motion Sickness av Phoebe Bridgers.

Phoebe Bridgers.

Vilket är ditt favoritgodis? Sura colanappar, men är mer en chipsperson. Västkustchips med havssalt.

Favoritchipsen.

Dit hat-ämne i skolan? Naturkunskap, eller Konstarterna och Samhället på medieprogrammet på gymnasiet (även om jag kanske är estetiskt lagd var att få betyg i guidad meditation inte riktigt min grej).
Vem är du avundsjuk på? Kommer faktiskt inte på någon, det måste väl vara ett bra tecken?
Vad hade du velat heta om du inte hette det du heter nu? Vilket namn som helst som man kan få ett bra smeknamn för, finns ju inga alls när man heter Anna!

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Väntelista Vi informerar dig om denna kursen får lediga platser