Ny kurs för ledare i små företag: ”Börja leda verksamheten, istället för att göra allt själv.”


I maj håller vi vårt första tillfälle av den nya utbildningen Att leda i det lilla företaget.

Efter att vi genomfört researcharbete har vi nu plockat ihop ett kursprogram som vi är övertygade om kommer att hjälpa ledare små företag att blir bättre i just sin roll.
– Den här kursen gör chefer till skickligare ledare vilket resulterar i mer aktiva medarbetare. Det skapar en positiv loop där cheferna kan lägga mer tid på det man önskar prioritera, säger kursledaren Sofia Norberg som i sin roll som organisationskonsult i huvudsak arbetar med små- och medelstora företag.

Behov för struktur
Små företag växer också många gånger ur sina beslutsvägar och får behov av strukturer, samtidigt som man vill behålla sin flexibilitet och ursprungskänsla.
– Att vara chef i ett litet företag innebär ofta att man måste kunna ”allt”: vara aktiv i kärnverksamheten, sälja, hantera kunder, bokföring och leda medarbetare. Du har knappt med tid och löser din situation en dag i sänder.
– Den här kursen kommer att frigöra tid för dig som chef på sikt. Du kommer börja leda verksamheten, i högre grad än din upplevelse av ”att vara” hela verksamheten själv, säger Sofia som du möter den 26-27 maj på Bryggarsalen i Stockholm.

Läs mer om utbildningen här

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Väntelista Vi informerar dig om denna kursen får lediga platser