Det går inte alltid som man tänkt sig

Med över 200 olika kurstillfällen om året är det egentligen otroligt att det inte oftare blir strul på grund av sjukdom eller andra saker som gör att våra föreläsare inte kan dyka upp.
Men i bland händer det, och då vill vi att du som deltagare ska tycka det är bra.

Tags: 

Problem 1. Dimmiga dagar i Östersund
Den 19 november låg dimman så tät över Östersund att planet med föreläsaren Lars JO Larsson inte kunde landa.
Det innebar att efter att Magnus Hedberg kört första halvan av kursen Konsten att hantera besvärliga personer hade vi ingen kursledare som kunde ta eftermiddagen.
Lösning: Alla är hjärtligt välkomna tillbaka när vi kör kursen igen (1 april), och får då ta med sig en kollega för halva priset.

Problem 2. Sjukdom härjar utbildning för administratörer
När två av fyra utbildare till vår utbildning för administratörer och koordinatorer i Göteborg var indisponibla var goda råd dyra. Att kasta in ett oprövat kort på Office-delen kändes inte rätt. Därför kallade vi in språkexperten Lotten Bergman under fanorna och hon gav en bejublad förmiddag på temat moderna skrivregler.
OCH så sätter vi upp en extra heldag, givetvis kostnadsfritt, i Officepaketet i januari. Och kan man inte komma på den så får man en värdecheck på valfri endagsutbildning hos oss.

 

Bara så att du som deltagare vet, att hos oss är det alltid bra att gå på kurs. Och kanske till och med extra bra när det inte går som planerat.