Onlinesänd frukostföreläsning om tillitsbaserat ledarskap

Den 6:e november firas i år inte bara med Gustav Adolf-bakelse utan även med en kostnadsfri frukostföreläsning. Det är våra favoritpsykologer när det gäller temat tillitsbaserad styrning och ledning, Charlotte Råwall och Charlotta Lundgren, som är tillbaka för att bjuda på denna föreläsning.
Det tillitsbaserade förhållningssättet blir ju allt mer i ropet. Ett högaktuellt exempel är  hur coronapandemin har hanterats av Folkhälsomyndigheten och regeringen. Där har man visat exempel på ett tillitsbaserat ledarskap när man har delegerat mycket av beslutsfattandet kring detaljlösningar ner till de som arbetar ute i verksamheterna.
Och redan innan detta så hade den statliga ”Tillitsdelegationen” arbetat intensivt i ett par år med att utveckla formerna för den offentliga styrningen. Så det är högaktuellt, vilket syns inte minst genom att var och varannan anställningsannons för chefer till offentlig sektor innehåller konstaterandet att arbetsgivaren jobbar med ett tillitsbaserat förhållningssätt.

Så detta blir spännande att höra mer om.
Nytt för den här gången är att du inte behöver möta upp på Elite Plaza i Göteborg för att delta, det går lika bra att göra det framför valfri skärm via Zoom,

 

Klicka här för att registrera dig för det här kostnadsfria tillfället

 

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Väntelista Vi informerar dig om denna kursen får lediga platser