29 januari 2021

Passar du in i målgruppen för våra tre aktuella kurser?

Är du en chef eller ledare som i rådande läge drabbats av nedskärningar och dessutom har personal som du nu måste leda på distans via Microsoft Teams?
Då har vi en triss i nya produkter som passar dig som hand i handske!
Kolla bara här:

Att leda på distans


Två halvdagar (där kursledaren Johan Lundberg kongenialt nog leder deltagarna på distans) om hur du lyckas stödja, leda, kommunicera och entusiasmera medarbetare utan att kunna dunka dem i ryggen, ta in dem på enskilt samtal i mötesrummet eller övervaka att de sitter vid sitt skrivbord och jobbar flitigt hela dagen.

Att leda vid nedskärningar

Att behöva krympa organisationen är sällan kul. Och samtidigt som du brottas med mycket känslor kring uppsägningar så måste du också hantera en affär som i regel behöver ännu mer uppmärksamhet än vanligt.
Om detta handlar denna kurs som även den är på två halvdagar.

Bli bättre på att arbeta i Microsoft Teams

Tillhör du också de som har flyttat över det mesta av din kommunikation till Teams? Visst är det bra? MEN utnyttjar du programmet till max? Knappast skulle vi gissa på. Sätt av en halvdag med Annika Thörnlund – älskad Officeutbildare och Teams-fantast – som på ett konkret, kul och konstruktivt sätt kommer att ge dig kunskap och verktyg som kommer att spara dig en massa tid och besvär framöver

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Väntelista Vi informerar dig om denna kursen får lediga platser