Premiär för kursen Att leda i det lilla företaget

Den 14-15 oktober hade kursen Att leda i det lilla premiär i Stockholm.
– Väldigt givande! Kändes mycket effektivt och proffsigt upplagt, säger Jane Agerskov från företaget Billigamobilskydd.se i Tibro som var en av deltagarna.

Att leda i det lilla företaget är en kurs som är speciellt utvecklad för den som driver eller leder ett företag med upp till ca 20 anställda.
Här får deltagarna ett smörgåsbord av olika kunskaper som tillsammans utgör den komplexa roll som det är att leda i et litet företag utan en upparbetad organisationsstruktur.
För många av de som går kursen har det varit så att man startat ett företag, det går bra, man anställer och vips så är man chef. Och det var inte därför man startade företaget, det har kommit som en bi-effekt.

Kunskap, verktyg och reflektion
– Har man inte jobbat så mycket med sitt ledarskap tidigare så är det här en bra start, säger kursledaren Sofia Norberg. Här ger vi deltagarna inte bara kunskap och verktyg, utan även möjlighet att reflektera och lära sig av varandra, vilket många uppskattar.
Och deltagarna uppskattade även Sofia som fick 4,67 i betyg för sin insats av deltagarna.
– Det blev aldrig tröttsamt eller ointressant att lyssna på henne, säger Therese Aniliadis som till vardags arbetar på Nya Älvdalens Bildelar
– Sofia var duktig på att förklara och ”vrida och vända” på saker, tycker Daniel Nilsson VD på Teamguradab.

Låter det här som en kurs för dig?
Ta vårt test och se själv:

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Väntelista Vi informerar dig om denna kursen får lediga platser