Så lite sämre är det att gå kurs digitalt

Just nu ställer vi om alla våra klassrumsutbildningar till digitala alternativ. Det innebär att vi numera träffas via skärmen i Zoom och Teams, istället för på konferenshotell.
Och det är klart att det inte är samma sak. Men det blir faktiskt inte så mycket lägre betyg. Och betygen är fortfarande väldigt bra.

Senaste hela säsongen vi på Kunskapsgruppen genomförde som planerat hade vi fantastiska 4,68 i helhetsintryck på en skala 1-5. Och 98% av våra deltagare gav 4 eller 5 i betyg.

På de digitala vi har genomfört i höst är samma siffra 4,34 och 91%. Det är lägre, visst. Men det är samtidigt fortfarande en väldigt bra siffror!

Och är det så att något strular med tekniken, eller att du av annan anledning inte är nöjda tt gå online så är du välkommen att återkomma gratis i klassrum när det går bar igen. Bra va? Så du riskerar ingenting genom att testa att gå digitalt.

Här kommer några typiska kommentarer kring att delta digitalt som våra kunder har skrivit i utvärderingarna:

”Att det blir effektivare att ha ett digitalt möte, och man slipper resa, men det blir lite annorlunda mot att träffas i verkligheten.”

”Det funkade över förväntan. Det var bra med de digitala grupprummen.”

”Det gick mycket bättre än förväntat och det kändes ändå personligt då alla hade igång sina kameror.”

”Missar lite av snacket mellan passen, inget snack vid kaffemaskinen.”

”Det funkar nästan lika bra som ”i verkligheten” i vissa fall ännu bättre!”

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Väntelista Vi informerar dig om denna kursen får lediga platser