Se föreläsningen om tillitsbaserad styrning och ledning här

I går hade vi en kostnadsfri föreläsning med Charlotta Lundgren som på 45 minuter berättade (nästan) allt du velat veta om tillitsbaserad styrning och ledning men inte orkat läsa dig till.
Här får du bakgrunden till och det teoretiska ramverket för den här filosofin presenterad på et mycket tydligt och lättillgängligt sätt.
Den här föreläsningen kan jag tänka mig fungerar mycket bra som en introduktion om man vill involvera hela verksamheten (och det vill man) i det här sättet att fungera.

Få föreläsningen här!

Vill du träffa experter och praktiker som fått detta att funka i verkligheten och få reda på HUR man man omsätter de härprinciperna i verkligheten, kolla in Tillitskonferensen.

Vill du gå en tvådagarskurs med Charlotta där hon går på djupet i hur du som ledare kan applicera teorierna i er verksamhet – kolla in den här kursen.

Vi vill också tipsa om Charlottas bok ”Tillitsbaserat ledarskap – handbok för chefer och medarbetare”. I denna besvaras bland annat frågorna: vad innebär det att leda med tillit? Hur kan chefen lita på att medarbetarna är beredda att axla mer ansvar? Och hur kan chefen veta att medarbetarna prioriterar verksamhetens bästa även utan full kontroll?

Du hittat boken här!

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Väntelista Vi informerar dig om denna kursen får lediga platser