Succé för kurserna i Tillitsbaserat förhållningssätt

Charlotte Råwall och Charlotta Lundgren håller i våra utbildningar i Tillitsbaserat förhållningssätt.

I förra veckan hölls kurserna ”Tillitsbaserad styrning och ledning” och ”Tillitsbaserat ledarskap i praktiken” i Stockholm för första gången i vår regi.
Det tillitsbaserade förhållningssättet kommer på bred front som en ersättning till New Public Management som styrfilosofi i offentlig sektor. Många vill lära sig mer om vad det tillitsbaserade synsättet innebär. Både på ett teoretiskt plan, och hur man omvandlar det till praktisk handling.
Och deltagarna var mycket nöjda. Till exempel skriver Stina Lundquist, socialchef i Simrishamn kommun, i ett mail till oss efter utbildningen:

Tillitsbaserad styrning var en av de bästa kursdagar jag har gått genom åren. Oerhört duktig föreläsare, hon har koll och kompetensen att både prata om det på en övergripande/strategisk nivå samt ge ”exempel i vardagen”.
För mig som förvaltningschef så var det på exakt rätt nivå (även för resten av min ledningsgrupp).
Vi har fått med oss att vi redan gör en hel del ”rätt” men att vi måste förtydliga sättet vi leder på och vara ännu modigare än vad vi är idag.
Tipsen/tankarna kring uppföljning/kontroll satte igång många idéer hos oss hur vi ska förändra det vi gör idag. Hela min ledningsgrupp var väldigt nöjda med dagen och vi är inte en helt lätt grupp att göra nöjda….kritiska socialarbetare….?”

Andra kommentarer från utvärderingarna kan låta så här:

”Inspirerande och tydlig”, ”Lärorik, inspirerande”, ”Givande och professionellt” och ”inspirerande och rolig”.

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Väntelista Vi informerar dig om denna kursen får lediga platser