”Varför är ni så mycket billigare än konkurrenterna?”

Det är ganska ofta deltagare hör av sig och undrar varför våra utbildningar är mycket billigare än andra likvärdiga på marknaden.
Går du in på till exempel utbildning.se kan du se att kurser i ekonomi, ledarskap och juridik med mera kan ofta vara 50% dyrare hos våra kolleger i branschen.
Varför är det så? Man blir ju nästan misstänksam… Utbildning är ju lite som sushi eller kyckling, det kan fort straffa sig att köpa för billig, eller?

Trots inflation – vi sänker priserna
Svaret är att vi inte ser någon anledning till att ta högre priser. Som det är nu så funkar det bra, vi behöver inte ta högre priser.
Vårt mål är att fler kan utbilda sig mer, inte att skapa höga trösklar för att få gå på kurs.

OCH vi tummar inte på kvaliteten. Våra föreläsare håller högsta kvalitet, vi arbetar tätt med våra arrangemangsställen för att allt runt om ska vara på topp och ni deltagare ger oss fantastiska betyg. Som vanligt ser vi ett snitt på över 4,6 i helhetsintryck på vår 1-5 skala, och en bit över 90% ger en 4:a eller 5:a i betyg.

Och det visar sig också genom att ni kunder återkommer oftare och oftare till oss. Vi har aldrig haft så många deltagare som nu, trots att senaste åren har varit präglade av pandemin. Det känns såklart jättebra.

SÅ i tider av inflation så väljer vi istället att ligga kvar i pris på 31 av 34 utbildningar i lokal och till och med sänka våra priser – alla onlinekurser blir billigare än tidigare. Och så har vi fortfarande grupprabatter för er som vill ta med hela arbetsgruppen. Så att fler kan utbilda sig mer.
Bra va?

Kommentera

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Väntelista Vi informerar dig om denna kursen får lediga platser